Gratis verzonden naar huis of werk
Vandaag besteld = vandaag verzonden
Veilig online afrekenen via eigen bank
Scherp geprijsde A-grade kwaliteit

Lenovo

Lenovo

Lenovo ontwikkelt wereld-veranderende technologische oplossingen en streven er op die manier naar een meer inclusieve, betrouwbare en stabiele digitale samenleving te creëren. Lenovo richt zich in de Nederlandse markt vooral op pc's en tablets, mobiele telefoons, datacentra, smart devices en overige services. 

Dit is hoe Lenovo zichzelf introduceert: 

Vanaf het begin wilde Lenovo computerintelligentie vormgeven om een betere wereld te creëren. Met 's werelds grootste portfolio van technologieproducten leveren we onze visie op een slimmere technologie voor iedereen door middel van producten, oplossingen, software en diensten, die individuen, gemeenschappen, bedrijven en hele bevolkingsgroepen nodig hebben om hun potentieel te verwezenlijken.

We vervaardigen het merendeel van onze producten in onze eigen faciliteiten, meer dan de meeste andere hardwareleveranciers. Met dit hybride model kunnen we nieuwe innovaties efficiënt op de markt brengen en hebben we tegelijkertijd meer controle over de productontwikkeling en de toeleveringsketen. Dit biedt voordelen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en time-to-market. Onlangs heeft Gartner ons op nummer 15 geplaatst van hun lijst Top 25 World Class Supply Chains.

Lenovo's '3S'-strategie bestaat uit slimme IoT, slimme infrastructuur en slimme verticals zodat we servicegestuurde transformatie kunnen leveren. We lossen zakelijke uitdagingen op door de vertrouwde bron van hardware, software en services te zijn voor onze klanten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »