Gratis verzonden naar huis of werk
Vandaag besteld = vandaag verzonden
Veilig online afrekenen via eigen bank
Scherp geprijsde A-grade kwaliteit

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst 123Multimedia ten aanzien van deze website op het volgende:

Website
Ondanks de constante zorg en aandacht die 123Multimedia aan de samenstelling van 123Multimedia.nl besteedt, is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. 123Multimedia behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van 123Multimedia, welke geen eigendom zijn van 123Multimedia. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website. Marelcom aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites buiten het domein van 123Multimedia. 123Multimedia sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

E-mail
De informatie in e-mailberichten van 123Multimedia is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Wanneer u een bericht per abuis ontvangt, verzoeken wij u contact op te nemen met de afzender per kerende e-mail. Verder verzoeken wij u in dat geval dit e-mailbericht te vernietigen en de inhoud ervan aan niemand openbaar te maken. 123Multimedia aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige dan wel ontijdige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mailbericht, noch voor daarbij overgebrachte virussen. Aan e-mailberichten van Marelcom kunnen geen rechten worden ontleend.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »