Gratis verzonden naar huis of werk
Vandaag besteld = vandaag verzonden
Veilig online afrekenen via eigen bank
Scherp geprijsde A-grade kwaliteit

Verzenden & retourneren

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Verzendkosten

Alle Orders boven € 50 zijn verzendkostenvrij. Verder rekenen wij € 5 per order.

Garantie

Notebooks hebben 12 maanden garantie. Deze garantie is alleen van toepassing op spontaan optredende hardwarematige storingen. Onheil komende van buitenaf (bijv. bliksem, molest, overklokken, oneigenlijk gebruik) is uitgesloten. Virussen en softwareproblemen (inclusief storingen in of aan het besturingssysteem) vallen niet onder de garantie. Verleende garantie is op z.g. carry-in basis, dit wil zeggen dat u de computer ter reparatie moet aanbieden op ons adres. Onoordeelkundig door derden gerepareerde apparatuur mag voor reparatie worden geweigerd. Op meeverkochte randapparatuur kan een kortere garantie van toepassing zijn.

Onze overige producten hebben twee jaar garantie. 

Identiteit ondernemer

Marelcom Handelsonderneming
Duitslandweg 13
2411NT Bodegraven
[email protected]
0182-300019
KVKnr: 65164105
BTWnr: NL175915714.B02
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »