Gratis verzonden naar huis of werk
Vandaag besteld = vandaag verzonden
Veilig online afrekenen via eigen bank
Scherp geprijsde A-grade kwaliteit

Acer

Wereldwijd

Het wereldwijd bekende merk Acer is opgericht in 1976. Het is één van de bekendste en grootste ICT bedrijven met kantoren in meer dan 160 landen. 

Meegaan met de tijd

De wereld om ons heen veranderd constant. En sinds de oprichting van Acer veranderd het bedrijf met ons mee. Momenteel focust het bedrijf zich op hardware, software en overige diensten die samen moeten werken en fuseren, waardoor er een nieuw ecosysteem ontstaat die nieuwe mogelijkheden biedt aan zowel particulieren als organisaties. 

Toewijding

Op dit moment werken er wereldwijd meer dan 7.500 personen bij Acer in onder andere ontwikkeling, onderzoek, design, marketing, sales en uiteraard support van de producten van Acer. Zij zorgen ervoor dat de barrière tussen mens en technologie verbroken wordt. 

Acer heeft veel verschillende soorten producten, zoals laptops, desktops, servers, opslag, led-tv's, e-business oplossingen en displays en verkoopt aan particulieren, regeringen, het onderwijs en uiteraard de zakelijke branche. 
Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »